Dodatna oprema

U bazen ne pripada samo čista voda i dezinfekcija nego i druga ne manje važna bazenska oprema, postoji velika količina bazenske opreme, neka od njih će vam pojednostaviti rad, npr. potpuno automatski usisavač koji osim dna bazena čiste i stijene bazena. Druga bazenska oprema vam kupanje u bazenu čini ugodnijim npr. toplinske crpke, protustruja, solarni tuš, ili stepenište u bazenu.

Prekrivači i rolete

 

img_9128Vodene atrakcije

Nudimo vam širok asortiman dodatne opreme za bazen koji će ga učiniti privlačnijim i  ugodnijim za svakodnevno korištenje.

Protustrujno plivanjeProtustrujno plivanje 3

Vam omogućuje korištenje vašeg bazenau svrhu postizanja dobre forme i aktivnog odmora čak i u malim bazenima, nudimo vam veći izbor protustrujnih uređaja od renomiranih proizvođača raznih jačina od 40 – 110m3/h.

Rasvjeta u bazenu

img_3801Značajno povećava estetski dojam vašeg bazena!

Nudimo sve, od osnovnih halogenih reflektora do efektnih višebojnih diodnih reflektora sa daljinskim upravljanjem.

Masaža i relaksacija

Dodavanjem masaže u bazen, dobivate sljedeću mogućnosIMG_4818t kao što je efektivna  regeneracija i sakupljane nove snage nakon napornog dana. Imamo nekoliko patentiranih sistema kombinacije komfornih masažnih mlaznica i relaksacijskih klupa ugrađenih u bazen.

Dekorativni elementi

Vodopadi, i drugi ukrasni elementi za bazen mogu oživjeti okolinu bazena.

Okolina bazena

U današnje vrijeme je detaljna i potpuna integracija bazena u interijer  ili eksterijer normalna pojava, zbog toga vam naša tvrtka nudi široki ponudu bazenskih kamena i pločica,  gdje osim isporuke vam garantiramo postavljanje  te vam pomognemo u finalizaciji instalacije vašeg bazena.

Pošaljite nam upit za izradu bazenaPlaner bazena