Polipropilenski bazeni

petric-tomislav-2Namijenjeni su svima, koji žele na jednostavan i dostupan način dobiti bazen. Tražite li kvalitetan bazen s mogućnošću izbora bilo kojeg oblika i opreme, tada je polipropilenski bazen za vas pravi izbor. Polipropilenski (PP) bazeni su danas uvršteni među relativno poznata konstrukcijska rješenja kako za privatne tako i za hotelske bazene, fitnes centre, pansione, lječilišta, saune, dječja odmarališta i dr. Taj tip bazena daje idealan odnos uloženog i dobivenog.

Problem kod izbora polipropilenskog bazena može nastati  kod nekvalitetno izvedenih varova,  lošeg izbora konstrukcije i korištenog materijala. Kod izrade polipropilenskih bazena naša tvrtka se drži najstrožih zahtjeva za kvalitetu korištenog materijala i tehnoloških postupaka proizvodnje.

Tehničke informacije o polipropilenskim bazenima

Polipropilenski bazeni daju idealnu kvalitetu i dobivaju vrijednost za razumnu investiciju. Ima rupa u prilično strogim uvjetima za konstrukciju, stručnost kod proizvodnje i tehničko zaleđe tvrtke koja proizvodi bazen. Trenutno ne postoji valjani tehnički propis koji bi jednako za sve proizvođače uvjetovao postupak izrade polipropilenskih bazena. Očito svaki proizvođač ima svoj proizvodni standard – koji uvijek ne prati kvaliteta proizvodnje i dugoročno zadovoljstvo kupca.

U pokušaju da ” impresionira” kupca niskom cijenom nudi neozbiljnu izradu konstrukcije, materijalno i tehnološki ispod vrijednosti izrade, što će donijeti brige i povećanje investicijskih troškova svom vlasniku te loše ime cijeloj struci proizvođača polipropilenskih bazena.

Kako izbjeći lošu konstrukciju bazena?

Kako kao laik da izbjegnete probleme kod izbora nekvalitetnog bazena?

  • Uvijek zahtijevajte već u fazi ponude materijal koji će se koristiti kod izrade, ponajprije debljinu materijala (jednostavno izmjerite debljinu uzorka) i nezaboravite si isto to provjeriti kod isporuke.
  • Želite vidjeti reference proizvođača – ponajprije one starije koje pokazuju funkcionalnost korištene konstrukcije.
  • Zahtijevajte certifikate o stručnoj osposobljenosti djelatnika – solidni proizvođač mora imati školovano osoblje i biti u mogućnosti to dokazati.
  • Želite vidjeti proizvodnju i ponuđeni tip bazena.
  • Provjerite da li proizvođač isporučuje bazen sa zaštitnom folijom – to vam garantira da je korišteni materijal namijenjen za proizvodnju bazena ( a ne jeftiniju varijantu za industrijsku primjenu). Izgovor da je folija bila na bazenu te da je uklonjena kod proizvodnje svjedoči samo o krivom tehnološkom procesu proizvodnje bazena. Foliju je potrebno maknuti tek nakon montaže bazena na gradilištu!

Tvrtka Erdec d.o.o. ima dugogodišnje iskustvo u proizvodnji polipropilenskih bazena u zahtjevnim uvjetima  koje objedinjujemo za vaše zadovoljstvo.

Pošaljite nam upit za izradu bazenaPlaner bazena